Kersverse Juventus-middenvelder Koopmeiners zet appartement te huur

Teun Koopmeiners biedt zijn luxe appartement in Alkmaar te huur aan, zo valt te zien bij Bekende Buren. Dit, nadat de oud-middenvelder van AZ zijn transfer van Atalanta naar Juventus heeft afgerond.

Het appartement, dat hij in 2022 voor 395 duizend euro heeft gekocht, is nu beschikbaar voor een maandelijkse huur van 1650 euro. Deze prijs betreft alleen de kale huur; bijkomende kosten komen hier nog bij. Naast de kale huur moeten huurders rekening houden met extra kosten.

Huurkosten appartement Teun Koopmeiners

Zo komt er nog eens honderd euro per maand voor een parkeerplaats, 67,50 voor zogenoemde stofferingskosten en 32,50 voor servicekosten. Gas, licht en water zijn niet inbegrepen in de huurprijs en worden apart berekend. Ook is er een eenmalige waarborgsom van 1850 vereist, zo klinkt het. Het appartement wordt voor een tijdelijke periode verhuurd.

appartement koopmeiners

Appartement van Teun Koopmeiners

Het appartement heeft een woonoppervlakte van 78 vierkante meter en bestaat uit drie kamers: twee slaapkamers en een badkamer. De luxe keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur, en het westelijk gelegen zonneterras biedt een uitstekende gelegenheid om van de middagzon en de avonduren te genieten.

Met energielabel A is het appartement energiezuinig, wat bijdraagt aan lagere energiekosten. Koopmeiners heeft een hypotheek van 227.500 euro op het appartement. Eerder dit jaar zagen we al een villa van Teun Koopmeiners in Alkmaar voorbij komen.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers