Feyenoord heeft opvolger Pusic binnen: ''Het is een enorme eer"

Feyenoord heeft een akkoord bereikt met SC Cambuur over de overstap van Etiënne Reijnen. Reijnen gaat per direct aan de slag bij Feyenoord als Analist & Adviseur technische staf van het eerste elftal. 

''Het is een enorme eer om bij Feyenoord in deze functie aan de slag te gaan'', vertelt Reijnen. ''Zo’n kans bij een topclub komt niet snel voorbij. De prestaties en groei van Feyenoord de afgelopen jaren onder deze staf zijn indrukwekkend. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om die samenwerking verder te ondersteunen.''

Reijnen en Slot zijn elkaar al eerder tegengekomen. Eerst stonden ze als teamgenoten samen op het veld bij PEC Zwolle en later was Reijnen nog als speler actief bij SC Cambuur toen Slot assistent-trainer was bij de club uit Leeuwarden.

Carrière

Reijnen vijftien seizoenen actief als speler waarin hij uitkwam voor PEC Zwolle, AZ, SC Cambuur, FC Groningen en Maccabi Haifa. In 2022 ging hij in Zwolle aan de slag als assistent onder hoofdtrainer Dick Schreuder. Sinds afgelopen zomer was Reijnen technisch directeur bij SC Cambuur.