'Vertrek van Hancko lijkt aanstaande, Spaanse grootmacht dringt aan'

Feyenoord kreeg al eerder twee aanbiedingen van Spaanse topclub Atlético Madrid voor verdediger Dávid Hancko. Deze zijn beide afgeslagen door de club, volgens 1908.nl is er een nieuw verbeterd bod gedaan door Los Rojiblancos. 

Atlético Madrid ziet Hancko als prioriteit

Er kwam al twee keer eerder een bod op tafel, de eerste van zo'n twintig miljoen euro en vervolgens naar verluidt een verhoogd bod van 25 miljoen euro. Toch wisten de Spanjaarden de Rotterdammers hiermee niet te overtuigen. Volgens transferspecialist Matteo Moretto zat het laatste bod ongeveer tien miljoen euro onder het gewenste bedrag van Feyenoord. Het laatste bod zou in de buurt komen van de 30 miljoen euro en met bonussen nog hoger kunnen uitvallen. Genoeg reden dus voor Feyenoord om er nog eens over na te denken. 

Hancko liet vertrekwens eerder al doorschemeren 

In een uitgebreid interview met RTV Rijnmond spreekt de verdediger over zijn wensen, waar men uit op kan maken dat hij klaar is voor de volgende stap. ''Voor mij kregen veel spelers de kans een stap te maken. Dennis weet dat voor sommige spelers Feyenoord niet het eindstation is, maar natuurlijk moet er wel een akkoord komen tussen de clubs. Het gaat nu niet om mij. Ik heb gezegd wat ik wil zeggen en nu is het aan de clubs. Over die volgende stap maken zegt de 26-jarige het volgende: ''Als sportman denk je daar wel aan. Ik ben blij met mijn prestaties de afgelopen twee jaar. Ik weet dat ik een goede speler ben, maar dat heb ik ook te danken aan mijn ploeggenoten en aan de structuur bij de club. Anders was ik niet zo goed geweest als dat ik ben.'' 

Het zal dus moeten blijken wat Feyenoord gaat doen met dit verbeterde bod uit Spanje. Dennis te Kloese sprak eerder al over de transfermarkt en wat Feyenoord daarin van plan is volgens hem. 

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers