Jahanbakhsh durft nog niet naar Ajax te kijken: 'Daar hebben we het met de spelers nog helemaal niet over gehad'

Alireza Jahanbakhsh weet als geen ander dat dit wel eens 'de week van de waarheid' kan zijn voor Feyenoord. Donderdagavond staat de return tegen Shakhtar Donetsk op het programma. Zondag wacht Ajax in de Johan Cruijff ArenA. De Iraniër benadrukt dat er binnen de spelersgroep nog absoluut niet wordt gesproken over zondag: 'Eerst donderdag'. 

'Donderdagavond is heel belangrijk voor ons, we hebben het dus ook nog niet over zondag gehad. Zowel niet qua bespreking als binnen de ploeg, maar het is duidelijk. Deze twee wedstrijden zijn heel belangrijk voor ons seizoen', aldus Jahanbakhsh. 

In De Kuip heeft Feyenoord dit jaar en vorig jaar vele grote Europese successen geboekt. Dat geeft enorm veel vertrouwen voor donderdagavond weet de buitenspeler. 'Vorig jaar hebben we natuurlijk een geweldig seizoen in de Conference League beleefd. De sfeer in de groep is misschien nog wel beter. Normaal heb je als er zoveel spelers vertrekken een paar maanden nodig om de speelwijze te begrijpen en het voetbal erin te krijgen. Dat hebben we nu heel snel en heel goed gedaan. De sfeer is ongelooflijk goed.'

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl