Jahanbakhsh durft nog niet naar Ajax te kijken: 'Daar hebben we het met de spelers nog helemaal niet over gehad'

Alireza Jahanbakhsh weet als geen ander dat dit wel eens 'de week van de waarheid' kan zijn voor Feyenoord. Donderdagavond staat de return tegen Shakhtar Donetsk op het programma. Zondag wacht Ajax in de Johan Cruijff ArenA. De Iraniër benadrukt dat er binnen de spelersgroep nog absoluut niet wordt gesproken over zondag: 'Eerst donderdag'. 

'Donderdagavond is heel belangrijk voor ons, we hebben het dus ook nog niet over zondag gehad. Zowel niet qua bespreking als binnen de ploeg, maar het is duidelijk. Deze twee wedstrijden zijn heel belangrijk voor ons seizoen', aldus Jahanbakhsh. 

In De Kuip heeft Feyenoord dit jaar en vorig jaar vele grote Europese successen geboekt. Dat geeft enorm veel vertrouwen voor donderdagavond weet de buitenspeler. 'Vorig jaar hebben we natuurlijk een geweldig seizoen in de Conference League beleefd. De sfeer in de groep is misschien nog wel beter. Normaal heb je als er zoveel spelers vertrekken een paar maanden nodig om de speelwijze te begrijpen en het voetbal erin te krijgen. Dat hebben we nu heel snel en heel goed gedaan. De sfeer is ongelooflijk goed.'