Vink hekelt uitspraken Slot: "Moet nergens over praten"

Marciano Vink heeft gigantisch hard uitgehaald naar Feyenoord-trainer Arne Slot. De analist van ESPN zag dat de Rotterdammers deze week een poging deden om Couhaib Driouech naar De Kuip te halen, maar de oefenmeester was uiteindelijk blij dat het niet gelukt is.

Dat boekje deed Slot open op de persconferentie in aanloop naar de uitwedstrijd tegen AZ. De uitspraken die hij daar deed over de aanvaller van Excelsior zijn in het verkeerde keelgat geschoten van Vink. "Als jij Nieuwkoop rechtsbuiten durft te zetten, moet je eigenlijk nergens over praten. Jahanbakhsh doet het niet en je bent niet tevreden over Paixão", steekt hij van wal.

"Dilrosun is uit de kast gehaald, mocht de laatste weken weer opdraven en is nu weer weg. Eigenlijk heb je dus helemaal niks. Dan vraag ik me echt af hoe je Driouech inschaalt, ten opzichte van die gasten die je niks vindt." De 53-jarige Surinamer ziet dat de spoeling van Feyenoord nu juist enorm dun is. "Ik vind dat hij minimaal de concurrentiestrijd aan moet kunnen gaan met Paixão. Voor dat bedrag ga je geen speler voor aan de bovenkant vinden. Als Paixão het nu niet brengt, heb je niks."

Tegengeluid van Perez

Kenneth Perez kan zich niet vinden in zijn collega en steunt de uitspraken van de Feyenoord-goalie. "Ik vind Driouech een ongelofelijk leuke en goede speler, maar je kunt niet met vier miljoen euro gokken. Het betekent nog niet dat hij aan de bovenkant zou zitten bij Feyenoord." 

Dat leidt direct tot een verhitte discussie aan tafel. "Ach, hou toch op man. Nog geen interview na dat van Slot zegt Bosz bij PSV: bij ons is dit een directe versterking. Bosz vindt dit een versterking voor zijn team, terwijl Slot zegt: bij ons zit hij niet aan de bovenkant. Nou, leg het mij uit. Laat het dan gaan en zeg er niets over."