Oud-spits van Ajax houdt het na half jaar alweer voor gezien in Spanje

Kasper Dolberg staat op het punt te vertrekken uit Spanje. In de zomer werd de Deen door Sevilla gehuurd van het Franse OGC Nice. Dolberg wist in zijn periode in Andalusië niet te scoren en stond pas driemaal in de basis. 

De international van Denemarken deed nog mee in alle wedstrijden van zijn land op het WK in Qatar. Hij lijkt nu niet meer terug te hoeven keren naar Sevilla. Beide partijen zien in dat de situatie geen perspectief biedt. Nice zou de aanvaller meteen willen stallen bij een nieuwe club. 

Het doorgaans goed geïnformeerde Duitse BILD meldt dat Dolberg vertrekt naar TSG 1899 Hoffenheim. In een nieuwe omgeving en een nieuwe competitie moet de Deen weer tot scoren komen. Iets dat hem in zijn periode bij Ajax heel goed lukte. De Deen wist in de Eredivisie 33 keer het net te vinden, alvorens hij voor meer dan twintig miljoen euro werd verkocht aan de Franse club. Dolberg wordt in eerste instantie voor de rest van het seizoen verhuurd aan Hoffenheim, dat wel een optie tot koop heeft bedongen. 

Feyenoord-doelman vertrekt