Noa Lang over fraai moment na Johan Cruijff Schaal: "Deze kant kennen mensen niet van mij"

Na de 1-0 gewonnen wedstrijd tegen Feyenoord om de Johan Cruijff Schaal, volgde er een mooi gebaar van Noa Lang. De matchwinner van die wedstrijd was na afloop te zien met kinderen met een beperking, die lang hoogstpersoonlijk een prachtige avond bezorgde.

‘Veel respect voor die kinderen’

In een interview met Life After Football vertelt Lang over dat moment: “Ik kreeg daar ontzettend veel berichten over op mijn socials. Voor mij was dat heel normaal. Ik kan prikkelbaar zijn en impulsief, maar dit ben ik ook. Ik hou gewoon van kinderen en wat ik deed toen in De Kuip is volgens mij heel normaal."  

Niet alleen de kinderen genoten er zichtbaar van, ook de PSV'er zelf vond het een mooi moment. "Ik vind die jongetjes de leukste kinderen ter wereld. Het leven kan lastig zijn voor ze, maar ze staan heel gelukkig in het leven. Wij doen allemaal maar moeilijk en serieus in dat leven maar zij lijken zich nergens druk om te maken. Daar heb ik gewoon heel veel respect voor. En voor hun ouders voor wie het ook niet makkelijk zal zijn, ook. Dat mensen deze kant van mij niet kennen, maakt me niks uit. De mensen om mij heen weten hoe ik écht ben”, vertelt Lang over zijn veelbesproken persoonlijkheid. 

Bekijk het fraaie moment hier

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers