Speciaal voor Het Legioen: Bestel nu het Feyenoord-kampioensshirt om de aanstaande titel te vieren!

Er staat dit seizoen in de Eredivisie geen maat op Feyenoord en het is niet langer de vraag of de Rotterdammers kampioen gaan worden, maar wanneer? Na de 3-1 zege op FC Utrecht bestond er ook voor de normaal wat voorzichtige Feyenoord-aanvoerder Orkun Kökçü geen twijfel meer: "Wij worden in de komende weken heus wel een keer kampioen," liet hij weten. Maar wat is een landstitel zonder hét Feyenoord kampioensshirt?

Feyenoord kampioensshirt 2023

Speciaal voor de Feyenoord-fans is er daarom nu dit fraaie kampioensshirt om de aanstaande landstitel alvast te vieren! En hij is zelfs al verkrijgbaar. Extra leuk toch om nu te bestellen, want Feyenoord komt pas op 7 mei weer in actie tegen Excelsior. In de tussentijd kan je je vrienden die supporter zijn van een andere club dus een beetje provoceren met dit shirt. Iets voor jou? Bestellen doe je hier! Daarbij maak je met dit Feyenoord kampioensshirt 2023 natuurlijk direct indruk als je de kampioenswedstrijd van Feyenoord gaat bekijken.

Wanneer wordt Feyenoord kampioen?

Feyenoord kan op 7 mei al kampioen worden, maar dan is het afhankelijk van het resultaat bij Sparta - PSV op 6 mei. Als Sparta niet verliest en Feyenoord wint zondag op bezoek bij Excelsior, dan is de zestiende landstitel al een feit. Anders kunnen de Rotterdammers het een week later thuis tegen Go Ahead Eagles afmaken. Als je nu jouw Feyenoord kampioensshirt 2023 bestelt kun je dat in stijl vieren, dus wacht niet te lang.

Dit is het kampioensshirt! Druk op de afbeelding om te bestellen!

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers