Ihattaren maakt eerste doelpunt voor RKC

RKC Waalwijk slaagt er dit Eredivisieseizoen nog niet in om punten te pakken, maar heeft in een oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles wel een overtuigende overwinning geboekt. De Waalwijkers wonnen woensdagmiddag met 6-3. Opvallend was de bijdrage van Mohamed Ihattaren, die zijn eerste (officieuze) doelpunt voor RKC maakte door de eindstand op het bord te zetten.

De oud-speler van onder meer PSV en Ajax tekende onlangs een contract tot het einde van dit seizoen bij RKC met een optie voor nog een jaar.

RKC Waalwijk begon sterk tegen Go Ahead Eagles en wist uiteindelijk zes keer te scoren. Bij Go Ahead Eagles kwamen Mathis Suray en Milan Smit op het scorebord. Smit wist zelfs twee keer te scoren. Beide spelers kwamen deze zomer naar de club, maar hebben tot nu toe weinig speelminuten gemaakt onder trainer Paul Simonis.

Wat betekent deze overwinning voor RKC?

RKC kan deze opsteker goed gebruiken na een reeks tegenvallende prestaties in de Eredivisie. In het afgelopen weekend eindigde FC Utrecht-RKC nog in een 3-2 nederlaag. Volgende week nemen de Waalwijkers het thuis op tegen FC Twente.

Lees ook: overzicht van spelers die voor RKC en Ajax uitkwamen.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers