Mooie beelden: Bryan Linssen neemt afscheid van boezemvriend bij Feyenoord

Bryan Linssen verruilt Feyenoord voor het Japanse Urawa Red Diamonds. De aanvaller start in Japan aan zijn eerste buitenlandse avontuur in zijn carrière. Linssen heeft inmiddels afscheid genomen bij Feyenoord en deed dat bij boezemvriend Jens Toornstra op een mooie wijze: 'Ik ga je missen, vriend!'.

Het duo stond bij Feyenoord bekend als LiTo BV en 'gaat nu verder als twee eenmanszaken', grappen de twee spelers in de video gedeeld door Feyenoord op Twitter. "Ik kan je één ding zeggen. LiTo is niet failliet" voegt Linssen daar nog lachend aan toe. Het tweetal sluit de video af met dat ze elkaar gaan missen. Toornstra eindigt het gesprek met een grap: "Gelukkig heb jij daar heel veel Jens (doelend op de valuta: Japanse Yen) om je heen daar".

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl