Hoeveel verdient Tadić, heeft hij een vrouw en wat is zijn transferwaarde?

Dušan Tadić is een gevestigde naam binnen de selectie van Ajax. Een mooi moment om eens dieper in te gaan op de aanvoerder van de Amsterdammers.

Tadić is geboren op 20 november 1988 in de Servische stad Bačka Topola. De 33-jarige aanvaller speelde in zijn jeugd voor de clubs AIK Bačka Topola en FK Vojvodina. Tadić debuteerde in 2006 in het betaald voetbal namens FK Vojvodina.

Eredivisie

Tadić streek in 2010 neer bij FC Groningen. De Servische aanvalsleider maakte veel indruk in de Euroborg. Tadić speelde 76 officiële wedstrijden, waarin hij veertien keer tot scoren kwam en 33 assists gaf.

Tandem Tadić-Matavž (TEKST GAAT VERDER ONDER DE VIDEO)

Engels avontuur

Tadić verkaste in 2012 naar FC Twente, waar hij nóg productiever was. De 82-voudig international maakte in 85 officiële duels 32 doelpunten en gaf maar liefst 42 assists. Hij dwong hiermee een transfer naar Southampton af.

Tadić liet geen onuitwisbare indruk achter in Engeland. The Silent Genius droeg 162 keer het shirt van Southampton. De cijfers spreken voor zich: 24 treffers en35 assists in vier jaar tijd.

Ajax

Ajax nam Tadić in de zomer van 2018 voor 11 miljoen euro over van Southampton. Het bleek het startsein van een gelukkig huwelijk. De captain van Ajax is met 84 doelpunten en 89 assists in 173 wedstrijden een ware publiekslieveling in Amsterdam.

Tadić, die beschikt over een contract tot de zomer van 2024, heeft als speler van Ajax al vijf prijzen in de wacht gesleept: tweemaal de landstitel, evenzoveel de TOTO KNVB Beker en één keer de Johan Cruijff Schaal.

Valentijn Driessen, sportjournalist van De Telegraaf, liet in 2018 weten dat Tadić zo'n 3,5 miljoen euro per jaar opstrijkt bij Ajax. De 33-jarige Serviër verlengde afgelopen zomer zijn contract. Het is onbekend of het salaris is veranderd na die contractverlenging. 

Top 10 goals van Tadić in dienst van Ajax (TEKST GAAT VERDER ONDER DE VIDEO)

Salaris

Tadić debuteerde op 14 december 2008 in het Servisch voetbalelftal, in een oefenduel met Polen. De aanvaller uit Bačka Topola speelde sindsdien 82 interlands, waarin hij achttien keer wist te scoren. Hij kwam bovendien in actie op het WK van 2018 in Rusland.

De marktwaarde van Tadić is in de afgelopen jaren flink gegroeid. Toen hij in 2011 voor FC Groningen speelde, bedroeg zijn waarde slechts 7,5 miljoen euro. De aanvoerder van Ajax was in 2019 maar liefst 25 miljoen euro waard.

Marktwaarde-ontwikkeling van Tadić (TEKST GAAT VERDER ONDER DE AFBEELDING)

Marktwaarde-ontwikkeling Dusan Tadić

Vrouw

Tadić is sinds 2013 getrouwd met Dragana Vukanac. Het stel heeft bovendien drie kinderen: Vasily, Veljko en Tara.

Vrouw van Tadić

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl