VIDEO: Twee Legia-spelers na duel met AZ opgepakt op verdenking van mishandeling

Het was donderdagavond voorafgaand aan het Conference League-duel tussen AZ en Legia Warschau (1-0) al onrustig, want Legia-aanhangers raakten toen al slaags met de ME, maar ook na afloop van het duel is het flink misgegaan.

De politie meldt namelijk dat er twee spelers van Legia Warschau zijn opgepakt wegens mishandeling. Het gaat om de Portugese aanvoerder Josué en de Serviër Radovan Pankov. Wat er precies is gebeurd, is niet bekend, maar volgens het Poolse TVP Sport heeft de voorzitter en eigenaar van Legia Warschau klappen gekregen toen hij zich verzette tegen de arrestatie van de spelers. Pankov en Josué zitten nog vast en één man, die momenteel in het ziekenhuis ligt, heeft volgens diverse media aangifte gedaan van mishandeling.

Voor het duel ging het ook al helemaal fout, want toen bestormden Poolse 'fans' de toegangspoort van het stadion en raakte één ME'er bewusteloos. 

Eerder op de avond raakte al een ME'er bewusteloos toen Poolse fans de toegangspoort van het stadion bestormden. Hij was na behandeling in het ziekenhuis niet meer in staat om verder te werken.

Enkele van de heftige beelden donderdagavond