Transfernieuws uit Eindhoven: 'Sangaré twijfelt aan nieuwe bestemming, plan Sánchez uit de ijskast gehaald'

Na de plaatsing voor de groepsfase van de UEFA Champions League is het spel écht op de wagen in het Philips Stadion. Nottingham Forest heeft een bod van 35 miljoen euro gedaan op Ibrahim Sangaré en de plannen om Davinson Sánchez te halen zijn weer uit de ijskast gehaald.

Het is echter nog maar de vraag of de Ivoriaanse middenvelder gaat verkassen, want hij twijfelt zelf of de Premier League-club wel een goede vervolgstap is. Ondanks de clausule van 37,5 miljoen euro in het contract van Sangaré lijkt de deal uit PSV-perspectief niet onhaalbaar, maar zal vooral de stem van de defensieve middenvelder doorslag gaan geven. Het is onbekend of de Brabanders nog de markt op zullen gaan bij zijn vertrek, maar Aster Vranckx is de gedroomde opvolger van de Ivoriaan.

Ook de naam van oude Eredivisie-bekende Sánchez is weer gevallen. Eerder deze week werd er door de clubleiding opnieuw geïnformeerd naar de Colombiaanse centrale verdediger en bleek dat het prijskaartje te gortig was, maar dat schrikt niet af volgens het Eindhovens Dagblad. Er wordt veel geïnformeerd naar Sánchez en eerder in de transferperiode deed Stade Rennais een bod van negen miljoen euro, maar toen bleek dat onvoldoende om een overstap te maken. 

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers