'Management Giménez gespot bij EL-tegenstander AS Roma'

Santiago Giménez is bezig aan een geweldig seizoen met Feyenoord en dat is ook in het buitenland opgevallen. De spits is international van Mexico en staat in de nadrukkelijke belangstelling van meerdere clubs. Daar is nu een opvallende naam bijgekomen.

Het management van Giménez is namelijk gespot bij de aankomende Europa League tegenstander van Feyenoord: AS Roma. De Italianen, waar José Mourihno aan het roer staat, zouden in de Mexicaan de ideale opvolger zien van Tammy Abraham. Ook Benfica, FC Porto en Sevilla zijn geïnteresseerd in de diensten van Giménez.

De Mexicaanse spits speelde tot nu toe in totaal 34 wedstrijden voor Feyenoord. Daarin was hij vijftien keer trefzeker en gaf hij drie assists. Het duurde even voordat hij zich in de basis knokte bij de ploeg van Arne Slot. Daarvoor kreeg de Braziliaan Danilo de voorkeur bij de Rotterdammers.

Oké, we zullen eerlijk zijn: dit bericht is een grapje... 1 april. Maar trapte jij er wel in? Deel het bericht dan zeker even met je vrienden! Het is toch leuk om ze in de maling te nemen. Vandaag mag het hè ;-)