Ronaldo koopt Ferrari van 1,6 miljoen euro en ergert medespelers

De speciale behandeling van Juventus-sterspeler Cristiano Ronaldo zorgt voor steeds meer ergernis bij zijn medespelers. Deze week bracht de Portugees daags na de 0-3 nederlaag tegen AC Milan een bezoekje aan de Ferrari-fabriek in Maranello, waar hij eigenlijk had moeten trainen... 

ronaldo koopt ferrari van 1,6 miljoen euro

Ronaldo kreeg vrijaf van de clubleiding en bezocht ook nog een promotie-evenement van het Formule 1-team van Ferrari. Daarbij was eveneens clubvoorzitter Andrea Agnelli aanwezig, wiens familie eigenaar is van het bekende automerk.

Ronaldo koopt Ferrari Monza SP2 

Ook deed Ronaldo zichzelf een gloednieuwe Ferrari Monza SP2 cadeau. Een auto met een prijskaartje van maar liefst 1,6 (!) miljoen euro. Volgens Gazzetta dello Sport is door de weliswaar toegestande afwezigheid de relatie tussen Ronaldo en zijn medespelers  steeds meer bekoeld aan het geraken. 

Juventus-Inter 3-2

Zaterdagavond hield Juventus overigens de hoop op deelname aan de Champions League levend. De Oude Dame won de Serie A-topper tegen Internazionale met 3-2, dankzij onder meer één doelpunt van... Ronaldo.

Stand Serie A na Juventus-Inter zaterdagavond

stand serie a na zaterdagavond, speelronde 37

Zo ziet een Ferrari Monza SP2 eruit

Ronaldo kocht ook zo'n speeltje en eerlijk is eerlijk, wat een mooie auto. Hoor dat motorgeluid. 

Feyenoord-doelman vertrekt