FC Twente bevestigt interesse Feyenoord: "Vervelend, maar we hoeven niet te verkopen"

Feyenoord heeft zich gemeld bij FC Twente voor Ramiz Zerrouki. Eerder bracht 1908.nl het nieuws dat de Rotterdamse club haar interesse in de middenvelder nieuw leven had ingeblazen. Jan Streuer, technisch directeur van FC Twente, bevestigt tegenover RTV Oost de geruchten over de interesse van Feyenoord in de Nederlands-Algerijnse middenvelder: "We willen optimaal presteren en daar helpt dit (interesse van Feyenoord in Zerrouki, red.) niet bij zo vlak voor de herstart. Het is vervelend, maar we zitten niet in de situatie dat we moeten verkopen", aldus Streuer tegenover de regionale omroep.

Eerder was Feyenoord al geïnteresseerd in Zerrouki in haar zoektocht naar een vervanger voor Fredrik Aursnes. De Rotterdammers kregen echter in de zomer nul op rekest. Echter na het wegvallen van Quinten Timber, die tijdens de winterstop geblesseerd raakte, heeft Feyenoord de interesse in de Twente-middenvelder nieuw leven ingeblazen. Eerder was Twente-directeur Streuer duidelijk over een dergelijke transfer: "Het is aan FC Twente of we Feyenoord een ja of nee verkopen", aldus de bestuurder uit Enschede.

Tekst gaat verder onder de video

Blijft Zerrouki of niet?

Zerrouki gaf in de zomer nog aan een transfer naar Feyenoord te zien zitten. Echter hield FC Twente voet bij stuk en mocht de middenvelder alleen vertrekken tegen de gewenste vraagprijs. Tijdens het trainingskamp in Costa Rica gaf Zerrouki echter aan weinig te verwachten van de winterse transferperiode: "Zeker is het nooit. Ik ben nu hier, er speelt niets. Voor mij is het gewoon simpel: 'ik ben hier happy'. We hebben een leuke eerste seizoenshelft gedraaid, dus ik ben ook gewoon hier met mijn hoofd", aldus Zerrouki destijds tegenover RTV Oost