Genee en Derksen vandaag allebei uitgenodigd voor bruiloft Gijp: "Of ze allebei komen?"

René van der Gijp stapt vandaag, donderdag in het huwelijksbootje. Einde middag geeft de 59-jarige Veronica Inside-analist zijn jawoord in een strandpaviljoen in Noordwijk aan zijn vijftien jaar jongere liefde Minouche.

"Er komt een man of veertig en 's avonds hebben we nog een klein feestje met honderd mensen. Dat mag net met de coronamaatregeltjes", vertelt 'Gijp' aan BuzzE. "We moesten er vijftig of zestig afzeggen."

Ondanks de recente strubbelingen rond hun programma Veronica Inside hebben alle hoofdrolspelers gewoon een uitnodiging in de bus gekregen. "Hans Kraay jr., Jan Boskamp, Johan Derksen, Wilfred Genee, Marco Louwerens. Allemaal mensen met wie ik al twaalf jaar werk", somt René op. "Of ze ook komen is een tweede", lacht hij.

Gijp maakt zich daar zelf niet druk om. "Dat is het voor de media meer. Maar ik begrijp dat ook wel. Er is nu niets dat speelt, behalve Linda de Mol die haar jurk uitdoet."

Bruiloft

Kijk de oud-prof uit naar de bruiloft? "Je moet het zo zien: we hebben het hartstikke fijn en zien dit gewoon als een bevestiging dat we het leuk vinden met elkaar. Iedereen vraagt maar: 'hoe voel je je eronder?'. Nou prima joh, ik vind het hartstikke leuk maar het is niet zo dat ik er al weken van wakker lig."

Minouche

Minouche hoopt in elk geval dat Wilfred er gewoon bij is. “Wilfred heeft een uitnodiging gehad en is nog steeds van harte welkom. Die man is door ongeveer heel Nederland voor van alles en nog wat uitgemaakt. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten”, citeert Story.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl