Haas gespot op de tribunes bij Feyenoord-FC Utrecht

Tijdens de interlands van het Nederlands Elftal zie je vaak Oranje-fans in een wortelpak gestoken, of met een blok kaas op het hoofd. Het kan vaak niet gekker. Maar zondag in de Kuip bij Feyenoord-FC Utrecht zagen we ook een opvallende verschijning op de tribunes. Namelijk een haas. 

haas op de tribune bij feyenoord-fc utrecht

Feyenoord het haasje

Feyenoord was zelf ook bijna het haasje, maar na een 0-2 achterstand wisten de Rotterdammers toch nog met 4-2 te winnen. Videogoals: Feyenoord-FC Utrecht 4-2 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl