Opstelling Feyenoord: Slot voert vier wijzigingen door tegen Hoffenheim

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft enkele wijzigingen doorgevoerd in zijn opstelling voor de oefenwedstrijd tegen TSG Hoffenheim van zaterdag. De Rotterdammers starten met vier andere namen ten opzichte van het oefenduel met Union Saint-Gilloise (0-0) van zeven dagen geleden.

Marcus Pedersen, Quilindschy Hartman, Mats Wieffer en de jarige Yankuba Minteh zijn de 'nieuwkomers' in de basisopstelling van Slot. Dat gaan dan ten koste van Neraysho Kasanwirjo, Marcos López, Thomas van den Belt en Danilo.

Hoffenheim en Feyenoord trappen om 13.00 uur af en spelen in totaal vier keer een half uur. De wedstrijd tegen de Bundesliga-club is voor de Rotterdammers de afsluiting van het trainingskamp in Oostenrijk. Na de wedstrijd reist de selectie weer af naar Nederland.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Háncko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Paixão, Minteh, Dilrosun

Reservespelers Feyenoord: Wellenreuther, Berger, Jansen, Kasanwirjo, Hendriks, Beelen, López, Benita, Zechiël, Milambo, Van den Belt, Ballaude, Sauer, Danilo en Jahanbakhsh

Ook interessant