Perez voorziet moeizaam jaar voor Feyenoord: "Hebben écht ingeleverd"

In het programma Voetbalpraat van ESPN blikken Willem Vissers, Kenneth Pérez, Arno Vermeulen en presentator Wouter Bouwman terug op de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV. Volgens de kenners gaan de Rotterdammers geen eenvoudig seizoen tegemoet. 

Vissers pakte vorig jaar, na afloop van het aansteker-incident met Davy Klaassen, het slachtoffer publiekelijk aan en opperde voor ander gedrag van spelers tijdens dit soort wedstrijden. "Ik vond het gedrag van de spelers vrij sportief. Er was er zelfs eentje die een bal uitschoot toen zij in een kansrijke positie waren. Ik vond het een prettig duel, ook hoe de trainers met elkaar omgingen", aldus de journalist van De Volkskrant.

Pérez denkt dat het spannend gaat worden komend seizoen en Feyenoord er alles aan moet doen om de titel te prolongeren. "Het ligt iets meer open, het kampioenschap. Feyenoord heeft écht een aantal doelpunten ingeleverd, ze hebben een heel nieuw middenveld. De gangmaker was zó slecht afgelopen vrijdag, gewoon gek om naar te kijken. Het moet ook nog goed gaan vallen met Zerrouki en Stengs samen", aldus de Deen.