Alles over de jongere vriendin van Youri Mulder

Sinds 2018 vormen Youri Mulder (53) en zijn 22-jaar jongere vriendin Lynn Schippers een koppel. Het tweetal leerde elkaar in een bar kennen en zijn sindsdien onafscheidelijk. Lees hier alles over de vriendin van Mulder.

Lynn Schippers timmert onder de artiestennaam Lynn Claire hard aan de weg als zangeres. Youri Mulder, zoon van Jan Mulder, is flink onder de indruk. Tegenover Story zij hij destijds: “Eigenlijk is ze vanuit ‘de badkamer’ zo ver gekomen. En dat door iemand die haar een keer hoorde zingen, dus ik vind dat best knap. Lynn heeft echt een mooie stem."

Lynn Schippers de 22 jaar jongere vriendin van Youri Mulder

Over Youri Mulder

Youri Mulder is vader van twee kinderen, Finn en Alexander. Deze komen uit zijn eerdere relatie met zijn ex-vrouw Nina Freidher. Als voetballer speelde Mulder slechts voor twee clubs, FC Twente en Schalke 04. Voor FC Twente kwam Mulder 74 keer in actie en was hij goed voor 27 doelpunten. De spits vertrok in 1993 naar Duitsland. Voor Schalke 04 speelde Mulder negen seizoenen en was hij in 202 wedstrijden goed voor 43 doelpunten en 29 assists.

In 2002 hing Mulder zijn schoenen aan de wilgen. Vijf jaar later begon Mulder als assist-trainer van Fred Rutten bij Schalke 04 en was hij zelfs even interim-trainer, wat hij een jaar later nog een keer was. Als assist was hij tussen 2011 en 2015 werkzaam als assists-trainer bij FC Twente. Mulder was jarenlang co-commentator van Evert ten Napel in voetbalspel FIFA. In 2008 begon hij als voetbalanalist bij Studio Sport. Later maakte hij de overstap naar Ziggo Sport. Sinds 2021 is Mulder lid van de Raad van Commissarissen van Schalke 04.

Lees ook: De 25 meest bekende voetbalvaders en zoons

Feyenoord-doelman vertrekt