Telefoon van Stewart draait overuren: 'Liverpool meldt zich bij entourage van Bakayoko en PSV wil Dest'

Na het behalen van de play-offronde van de UEFA Champions League lijkt PSV niet alleen zelf zoekende naar versterkingen, maar wordt er ook interesse gewekt. De Eindhovenaren hebben zich bij FC Barcelona gemeld voor Sergino Dest en Liverpool heeft het management van Johan Bakayoko gecontacteerd.

De vleugelverdediger staat onder contract in Catalonië en er is veel interesse voor hem. PSV aast op zijn komst en het lijkt, als er een deal komt, dat Teze dan zal gaan verplaatsen. Hij sprak zich eerder al uit over zijn voorkeur voor de as van de defensie. Het management van Dest heeft de interesse al bevestigd en men lijkt er inmiddels ook zeker van dat hij is uitgespeeld in Spanje. Mogelijk de derde Amerikaan die Peter Bosz toe kan voegen aan zijn selectie deze zomer.

Er is ook nog nieuws rondom Bakayoko, want hij staat inmiddels ook in de belangstelling van Liverpool. In navolging van Napoli en Paris Saint-Germain lijkt men in Brabant zich schrap te moeten zetten voor biedingen van tientallen miljoenen, mits de Europese grootmachten concreet worden. The Reds willen de Belgische aanvaller gaan halen als Mohamed Salah vertrekt. Premier League-club Burnley deed eerder deze transferwindow al een aanbieding, maar dat kwam met twintig miljoen euro niet in de buurt van wat PSV wenst.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers