Samenvatting #SPAFEY: alle goals, reacties na afloop en beoordelingen

Feyenoord wint zondagmiddag met 1-3 bij Sparta Rotterdam. De koploper van de Eredivisie had het tot net na de eerste helft erg lastig tijdens de derby, maar nadat Santiago Giménez het ijs brak en de 1-2 maakte ging alles weer van een leien dakje voor de ploeg van trainer Arne Slot. Check hier alle highlights van de wedstrijd.

Na nog geen kwartier gespeeld te hebben opent Igor Paixao de score namens Feyenoord. De Braziliaan neemt een weggekopte corner op de wreef en schiet de bal in het dak van de goal.

Tekst gaat verder onder de video

Terwijl de tijd verder tikt tijdens de eerste helft, krijgt Feyenoord het steeds lastiger. Uiteindelijk profiteert Sparta ook van het geklungel van de koploper, Michael Pinto schiet de bal fantastisch binnen in de linkerkruising en zorgt ervoor dat de ploegen met een gelijke stand op het scorebord de kleedkamers ingaan.

Het lijkt een lastige middag te worden voor de mannen van Slot, maar met nog 20 minuten op de klok is daar toch Santiago Giménez die een echte spitsengoal maakt en Feyenoord weer op voorsprong zet. Sparta 1-2 Feyenoord. En als kers op de taart maakt ook David Hancko nog een goal namens de Rotterdammers.