'Feyenoord laat sterkhouder niet gaan ondanks miljoenenbod'

Mats Wieffer staat in de nadrukkelijke belangstelling van Lazio Roma, de Italiaanse tak van Sky meldt zelfs dat de Italianen al een bod van vijftien miljoen euro hebben neergelegd voor de Feyenoorder. Het bod is echter resoluut van tafel geveegd door Dennis te Kloese, meldt het Italiaanse sportmedium.

Wieffer gold afgelopen seizoen als een van de sterkhouders bij Feyenoord. In 25 Eredivisie-wedstrijden, waarvan 18 als basisspeler, maakte de middenvelder 1 goal en was hij als aangever betrokken bij 5 doelpunten. Zijn goede spel leverde hem uiteindelijk ook zijn eerste oproep voor het Nederlands elftal op. Hoewel de middenvelder geen goede seizoensstart beleeft bij Feyenoord, wil Te Kloese hem absoluut niet laten gaan.

Bij Lazio is men haastig op zoek naar een vervanger voor de naar Saudi-Arabië vertrokken Sergej Milinkovic-Savic. De Servische middenvelder liet de club uit de Italiaanse hoofdstad deze zomer achter zich voor Al-Hilal en leverde 40 miljoen op. In de zoektocht naar zijn vervanger kwam Lazio dus uit bij Wieffer, maar mogelijk moet de club nu op zoek naar een alternatief.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers