BEELDEN: Quick Boys-spits is assistent-coach Dirk Kuyt HELEMAAL ZAT en loopt boos van veld

Yordi Teijsse, de spits van Quick Boys, is zaterdag tijdens het duel met ODIN '59 (1-0 winst) na een ruzie met assistent-trainer Dirk Kuyt boos van het veld gelopen. De topscorer was kwaad over wat de oud-Feyenoorder naar hem riep en wil nu zelfs helemaal vertrekken bij de club.

Teijsse legt zelf aan Omroep West uit wat er tijdens de woordenwisseling gebeurde: "Bij een ingooi van ODIN ’59 sta ik de twee centrale verdedigers af te schermen en ik hoor van Dirk Kuijt: 'hey, ga eens een keer wat doen man!’ Ik zei tegen Dirk: 'wat is dit nou, dit is geen positieve benadering waar je het altijd over hebt'. Ik vind dit zo’n misplaatste opmerking, hier is meer aan de hand." Daarmee lijkt Teijsse te doelen op het feit dat hij een kleine maand geleden heeft aangegeven te willen vertrekken bij de club, waarna hij het gevoel heeft gekregen dat de club hem nu 'zoekt'. "Sinds het begin van het seizoen gebeuren er negatieve dingen. Ik ben een gevoelsmens en kan daar slecht mee omgaan. Ik probeer dat aan te geven en op het moment dat het echt negatief blijf, moet ik beslissingen nemen en knopen doorhakken", zegt Teijsse over zijn vertrekwens.

Reactie Quick Boys

Gert Aandewiel, hoofdtrainer van Quick Boys, gaf kort na afloop van de wedstrijd een korte verklaring: "Er zijn bepaalde regels, normen en waarden die bij een club horen. Die zijn overschreden en als je dan ook vraagt om een wissel, dan is één en één twee."

Beelden van de woordenwisseling:

Audio: de boze Teijsse na ruzie met Kuyt

Kuyt bleek eerder juist goed in het sussen van ruzies, zoals tijdens Willem II - Feyenoord in 2016:

Hier als vredestichter bij Deltasport - Quick Boys:

Interviews, samenvattingen, goals en meer video's van Feyenoord; een compleet overzicht op 1 plek