OP RAPPORT: Invallers Feyenoord en doelman PSV blinken uit!

De topwedstrijd in de Eredivisie tussen Feyenoord en PSV is in een 2-2 gelijkspel geëindigd. Het was een tumultueus duel waarbij de Eindhovenaren al vroeg op voorsprong kwamen.

Binnen tien minuten opende Anwar El Ghazi de score en kwam PSV op voorsprong. De aanvaller moest helaas vlak daarna de wedstrijd staken. PSV kreeg in de eerste helft opnieuw een domper te verwerken omdat Phillipp Mwene na een flinke botsing ook het veld moest verlaten. In de tweede helft kreeg Armando Obispo rood na een domme actie bij Santiago Gimenez, maar Thorgan Hazard, die bij PSV debuteerde, bracht de Eindhovenaren op een 0-2 voorsprong. Feyenoord drong aan, maar doelman Walter Benitez was in bloedvorm, maar hij had geen antwoord op de inzetten van invaller Alireza Jahanbakhsh. De Iraniër schoot de aansluitingstreffer binnen en maakte de gelijkmaker in de extra tijd.