'Danjuma staat open voor Feyenoord, maar Rotterdammers vinden bedrag Villarreal onverantwoord'

Feyenoord heeft de stoute schoenen aangetrokken en is in gesprek gegaan met Danjuma. Trainer Arne Slot en algemeen directeur Dennis te Kloese spraken uitgebreid met de aanvaller over een mogelijke huurtransfer en daarin heeft hij aangegeven zeker open te staan, maar Villarreal is het obstakel.

Dat nieuws meldt De Telegraaf. De Spanjaarden verlangen namelijk een miljoenenbedrag en daardoor is de komst van de Nederlander op dit moment onhaalbaar. Het gaat wél om een huurtransfer, maar Villarreal wil dan wel een miljoenenbedrag op tafel en dat vindt Feyenoord op dit moment onverantwoord. Er is meer interesse, onder andere uit de Premier League, maar de aanvaller wil naar een club waar hij zeker is van speelminuten.

Dit is met het oog op het naderende EK. De afgelopen maande huisde Danjuma bij Tottenham Hotspur, maar daar kwam hij niet verder dan 198 speelminuten. Deze periode draagt bij aan de aanstaande keuze van de aanvaller, omdat hij door het gebrek aan kansen niet meer zit te wachten op de Engelse topcompetitie. De Rotterdammers vervolgen de zoektocht, omdat de clubs op dit moment te ver uit elkaar liggen en er alleen mogelijkheden zijn als beide clubs concessies gaan doen.