'Feyenoord wil actie en legt eerste aanbieding neer bij Dinamo Zagreb'

Er was al sprake van interesse in Luka Ivanušec, maar dat heeft Feyenoord bezegeld met een officieel bod. De Rotterdammers hebben volgens 1908 op maandagavond de eerste aanbieding neergelegd bij de clubleiding van Dinamo Zagreb.

De Kroaat wil zelf graag de stap maken richting de Eredivisie, terwijl zijn huidige werkgever intern overleg zou voeren over een tegenvoorstel. Er wordt gesproken van een flink gat tussen de vraagprijs en het bedrag dat Feyenoord wil besteden aan de international, maar volgens het medium 'lijkt het gat overbrugbaar'. Het eerste miljoenenbod uit Rotterdam-Zuid gaat over een bedrag van om en nabij de zeven miljoen euro. Dinamo Zagreb heeft geen haast, want zij hopen hem nog te kunnen gebruiken in de voorrondes voor een Champions League-ticket.

Ivanušec leek in beeld te komen toen de komst van Sebastian Szymánski vrijwel van de baan was, omdat het Turkse Fenerbahçe kan voldoen aan zijn wensen, namelijk definitieve koop én het geld tot de beschikking heeft. Bij Dinamo Zagreb en zijn voormalige werkgever Lokomotiva Zagreb gaf de middenvelder annex aanvaller 73 assists in 258 duels. 

Ook interessant