Feyenoord presenteert met Beelen vierde aanwinst

Feyenoord heeft de transfer van Thomas Beelen afgerond. De 22-jarige verdediger is maandag gepresenteerd bij de club. Hij tekent een contract van vier seizoenen bij de Rotterdammers.

Naast Feyenoord waren PSV, AZ en FC Twente ook in de race voor de handtekening van de talentvolle verdediger. Landskampioen Feyenoord trekt nu aan het langste eind en betaalt zo’n 2,7 miljoen euro voor Beelen. De verdediger vertelt op de website van de club, hoe blij hij is met zijn transfer. "Feyenoord is een topclub in Nederland, vorig seizoen kampioen geworden en gaat de Champions League in. Het is snel gegaan voor mij, maar soms komen er kansen voorbij die je niet kunt laten liggen. Ik denk dat ik me nog goed verder kan ontwikkelen en kijk ernaar uit om hier mijn plekje te vinden.”

Beelen is de vierde aanwinst van Feyenoord deze zomer. Eerder versterkte het zich al met Ramiz Zerrouki (FC Twente), Thomas van den Belt (PEC Zwolle) en Yankuba Minteh (gehuurd van Newcastle United). De club lijkt nog niet uitgeshopt, zo worden er constant nieuwe spelers in verband gebracht met een overstap. Arnaut Danjuma is de laatste die wordt gelinkt aan een overstap naar Feyenoord.

Ook interessant