Opmerkelijk gerucht: 'Van de Beek in verband gebracht met Feyenoord'

Het management van Donny van de Beek is de afgelopen periode in gesprek geweest met een aantal Europese clubs over een transfer deze zomer, zo weet 90min te melden. Opvallend genoeg wordt ook Feyenoord genoemd als mogelijk nieuwe bestemming.

Van de Beek stevent deze zomer af op een vertrek bij Manchester United. In september 2020 maakte de middenvelder de overstap van Ajax naar Old Trafford. In drie jaar tijd is hij, mede door blessureleed, nooit uitgegroeid tot een vaste waarde. Met de komst van Mason Mount slinken de kansen om zich in de basis te spelen opnieuw voor Van de Beek. Naar verluidt heeft United groen licht gegeven voor een transfer.

Volgens 90min heeft Van de Beek de clubs voor het uitkiezen. Zo hebben Internazionale, AS Roma en AC Milan de middenvelder in het vizier, terwijl ook Wolverhampton, Nottingham Forest en Crystal Palace zijn situatie in de gaten houden.

Verder zijn Sevilla, OGC Nice en Celtic geïnteresseerd in de diensten van Van de Beek. Bovendien wordt een hereniging met zijn oude werkgever Ajax niet uitgesloten. De meest opvallende gegadigde is Feyenoord, dat 'onder de juiste voorwaarden' een samenwerking zou zien zitten.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers