'Feyenoord gaat voor transferstunt en wil Danjuma huren'

Feyenoord wil Arnaut Danjuma voor één seizoen huren van Villarreal, zo meldt De Telegraaf. De Rotterdammers willen naar verluidt alles uit de kast halen om de 26-jarige vleugelaanvaller naar De Kuip te halen.

Danjuma wordt gezien als 'een zeer serieuze kandidaat' om Oussama Idrissi, die het afgelopen seizoen gehuurd werd van Sevilla, op te volgen. Volgens de ochtendkrant wil Feyenoord ver gaan om Danjuma tijdelijk over te nemen. De Rotterdammers zijn bereid de flankspeler ver tegemoet te komen in zijn royale salaris dat hij bij Villarreal verdient.

Feyenoord is niet de enige club die aast op de handtekening van Danjuma. De buitenspeler geniet ook interesse van clubs uit de topcompetities in Europa. Desondanks zou een overstap naar Feyenoord niet onlogisch zijn. In Rotterdam-Zuid kan hij zich in de top van Nederland laten zien, Champions League-voetbal spelen en zich in de kijker van bondscoach Ronald Koeman spelen. Volgend jaar staat immers het EK in Duitsland op het programma.

Danjuma speelde het afgelopen half jaar op huurbasis voor Tottenham Hotspur, maar dat werd geen succes. De zesvoudig Oranje-international speelde slechts negen wedstrijden in de Premier League, waarvan grotendeels als invaller. In het verleden kwam hij ook uit voor PSV (jeugd), NEC Nijmegen, Club Brugge en Bournemouth.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers