'Feyenoord toont concrete interesse in Deense buitenspeler'

Feyenoord oriënteert zich op de komst van Gustav Isaksen. De linksbenige buitenspeler van het Deense FC Midtjylland staat hoog op het lijstje van Arne Slot, aldus 1908.

Geen onbekende

De staf van Feyenoord is al langere fan van de kwaliteiten van de rechtsbuiten. Hoofdtrainer Arne Slot sprak op een persconferentie eerder al over de klasse van de 22-jarige Deen. De oefenmeester deed dat voorafgaand aan het Europa League-duel tussen Feyenoord en Midtjylland (2-2) in De Kuip.

"Isaksen is één van Midtjyllands dreigendste aanvallers. Wij hebben met Dilrosun en Wålemark twee gelijksoortige types voorin. Aangezien we die aangetrokken hebben, geeft dat aan dat deze speler wellicht ook door ons als goed werd bevonden. Maar hij speelt bij Midtjylland. Wij hebben twee andere uitstekende buitenspelers in de vorm van Dilrosun en Wålemark, en we hebben er nog meer, maar niet linksbenig."

De tweebenige Isaksen kan ook als linksbuiten én als spits uit de voeten. Isaksen komt uit de jeugd van FC Midtjylland en speelde tot zover 136 officiële duels voor de Denen. Daarin maakte hij 33 doelpunten en leverde hij 18 assists af.

Interesse 'vrij concreet'

Volgens het doorgaans betrouwbare en goed geïnformeerde 1908 is de interesse van Feyenoord 'vrij concreet'. De Rotterdammers zouden de Deen maar wat graag aan hun selectie toevoegen. Isaksen moet ongeveer 7 tot 8 miljoen kosten volgens Transfermarkt. Zijn contract loopt over twee jaar af.

Ook interessant