Primeur voor Feyenoorder: Jongste debutant ooit

Leo Sauer maakte dinsdagavond zijn officiële debuut voor Slowakije, tijdens een vriendschappelijke wedstrijd tegen Noorwegen. De speler van Feyenoord kreeg als invaller de kans om tien minuten voor het eindsignaal het veld te betreden.

Sauer jongste debutant ooit bij Slowakije

Opmerkelijk genoeg is Sauer nu de jongste debutant ooit voor Slowakije. Tot voor kort had Frantisek Vysocky die eer, die 18 jaar, 3 maanden en 18 dagen oud was toen hij zijn land vertegenwoordigde in 1939.

Leo Sauer brak dit record met zijn debuut, dat acht dagen eerder plaatsvond. Dit seizoen zal voor Sauer ongetwijfeld in het geheugen gegrift blijven. Als rechtsbuiten maakte hij zijn Eredivisie-debuut tegen Sparta, waarbij hij direct zijn eerste officiële doelpunt voor de club scoorde. Ook maakte hij zijn opwachting in de UEFA Champions League en verlengde hij zijn contract bij Feyenoord tot medio 2028.

David Hancko

De wedstrijd eindigde dinsdag overigens in een gelijkspel (1-1) bij Slowakije tegen Noorwegen. David Hancko begon op de bank bij Slowakije en kwam in de tweede helft het veld in. 

Lees ook: Dit levert Hancko Feyenoord op bij een transfer

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl