'Vitesse nog altijd in onzekerheid: partij haakt af voor overname'

Supporters van Vitesse leven nog altijd in onzekerheid, nu blijkt dat één van de partijen die bereid was om in de club te investeren af is gehaakt. Dat nieuws brengt De Telegraaf dinsdagochtend naar buiten. Maandagavond leek de club nog te zijn gered.

Diverse bronnen brengenmaandagavondnaar buiten dat een Amerikaanse en een Nederlandse eigenaar de handen ineenslaan om Vitesse te helpen blijven bestaan. Zo leek de club te zijn gered. Toch bracht de club diezelfde avond nog naar buiten 'voorlopig geen nieuws' te hebben. De club houdt de strikte deadline (17 juni, 23.59 uur) aan om stukken aan te leveren bij de Licentiecommissie, zo meldt het. Na het statement van 21.35 uur blijft het stil rond de club.

Gaat Vitesse failliet?

Nadat De Telegraaf maandagnacht eerst als naar buiten brengt dat er nog geen doorbraak is voor Vitesse, volgt er dinsdagochtend een nieuwe update. 'Eén van de twee partijen die serieus in de markt waren om Vitesse over te nemen, is gisteravond laat afgehaakt', zo klikt het. Het gaat hierbij om een Amerikaanse partij, die na gesprekken met Coley Parry de stekker eruit trekt. 

Feyenoord-doelman vertrekt