Driessen en Verweij zien twee potentiële Ajax-aanwinsten in Heerenveen rondlopen

SC Heerenveen won in eigen huis met 3-2 van Ajax en leverde daarmee aan in flink wat elftallen van de week. Mike Verweij en Valentijn Driessen zagen Thom Haye en Osame Sahraoui opvallen en zijn goed te spreken over het tweetal van de Friese club. In de Kick-Off podcast van De Telegraaf spreken het tweetal over de wedstrijd. 

Jordan Henderson viel opnieuw niet in de smaak bij Driessen. “Ik heb in de Eredivisie het derde alternatief gezien voor Henderson: Thom Haye”, vertelt Driessen. “Een voetballende nummer 6. Goed in de opbouw, nooit benauwd om de bal te krijgen. Schuift niet alleen een balletje twee meter naar rechts en twee meter naar links. Ook over de grond en in de combinatie goed. Bij Henderson bekroop me toch weer het Louis van Gaal-gevoel. Long ball Louis." 

Verweij is goed te spreken over Osame Sahraoui, die met een doelpunt en een assist een grote bijdrage had in de overwinning van zijn club. “Als je Ajax bent, zorg je er toch ook voor dat die Sahraoui mee teruggaat in de spelersbus naar Amsterdam. Dat mag nu niet buiten de transferwindow, maar het is echt een geweldige speler.”