'Tadić raakte gewond bij gewelddadige overval bij zijn woning'

Dušan Tadić werd in de nacht van woensdag 27 juli op donderdag 28 juli bij zijn huis opgewacht door twee gewapende mannen met helmen op en is daarbij lichtgewond geraakt, meldt De Telegraaf. Vermoedelijk hadden de overvallers hun vizier gericht op een duur horloge van de Servische aanvaller.

Toen Tadić arriveerde bij zijn woning aan de Van Eeghenstraat in Amsterdam, werd hij opgewacht door de gewapende mannen. Even later volgde een confrontatie met de overvallers, waarbij Tadić onder meer gewond raakte aan zijn hand. De aanvoerder van Ajax vluchtte vervolgens een horecagelegenheid binnen.

"De recherche in Amsterdam-Zuid is bezig met een uitgebreid onderzoek na een gewelddadige poging beroving aan de Van Eeghenstraat in de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 juli", laat de politie in een verklaring aan De Telegraaf weten.

"Rechercheurs hebben inmiddels onder meer gesproken met getuigen en veel beeldmateriaal in beslag genomen. Het vermoeden bestaat dat de verdachten het specifiek op het slachtoffer hadden gemunt en op hem stonden te wachten".

Tadić heeft inmiddels extra veiligheidsmaatregelen genomen.

Ook interessant
Feyenoord-doelman vertrekt