Feyenoord schrijft overbodige aanvallers in voor Champions Legue

Feyenoord heeft de selectie voor de groepsfase van de Champions League ingeschreven. Hierin is plek voor een aantal opmerkelijke namen. Zo zien we de overbodige aanvallers Alireza Jahanbakhsh en Javairo Dilrosun in de A-lijst van Feyenoord.

In de spelerslijst is er de mogelijkheid om 25 spelers op de A-lijst te zetten. Hiervan vereist de UEFA dat er minimaal acht spelers een jeugdopleiding in Nederland hebben genoten, waarvan er vier bij Feyenoord zelf zijn opgeleid. Op de B-lijst is zit geen beperking qua aantal spelers en kan deze een dag voorafgaande van wedstrijden nog worden aangepast. Het gaat hierbij om spelers die geboren na 1 januari 2002 en die sinds hun vijftiende minimaal twee jaar voor Feyenoord hebben gespeeld.

A-lijst Feyenoord

Binnen de doelmannen is er op de A-lijst plek voor Justin Bijlow en aanwinsten Timon Wellenreuther, Kostas Lamprou en Mikki van Sas. Bij de verdedigers worden nieuwkomers Bart Nieuwkoop en Thomas Beelen vergezeld door Lutsharel Geertruida, Quilindschy Hartman, Marcos Lopez, Gernot Trauner en Dávid Hancko. Ook is er plek voor aanwinsten Ramiz Zerrouki, Calvin Stengs, Thomas van den Belt en Ondřej Lingr, die samen met Quinten Timber en Mats Wieffer als middenvelders zijn ingeschreven. Binnen de aanvallers is er naast Jahanbakhsh en Dilrosun ook plek voor nieuwkomers Luka Ivanušec, Yankuba Minteh, Leo Sauer en Ayase Ueda en Igor Paixão en Santiago Gimenez.

B-lijst Feyenoord

Op de B-lijst springen de zonenvan Feyenoord-iconen Andwelé Slory en Robin van Persie, Jaden en Shaqueel, erbovenuit.

Ook interessant