Memphis Depay krijgt een heel onverwacht telefoontje

Inmiddels is Memphis Depay weer zo goed als hersteld en dat levert interesse op van niet de minste voetbalkenners. Zo kreeg hij recent wel een apart telefoontje. Je hebt immers niet elke dag José Mourinho aan de telefoon.

Memphis Depay op de radar van meer clubs

'The Special One' belde Memphis hoogst persoonlijk om hem over te halen om naar AS Roma te komen. Mourinho is volgens bronnen erg gecharmeerd van de middenvelder. Het idee is om hem vanaf januari te huren van Barcelona om hem daarna in de zomer van 2023 een langjarig contract aan te bieden.

Overigens is Mourinho niet de enige met dit idee. Volgens de Engelse pers zou Arsenal een zelfde traject overwegen. Eerder meldde de Engelse pers ook al dat Manchester United Depay na de winter in wil lijven. Sterker nog, de clubs zouden al in gesprek zijn.

Depay: genie of overschat?

Klaarblijkelijk is José Mourinho dus erg gecharmeerd van Memphis. Aan de andere kant spreken de statistieken niet altijd in zijn voordeel. Zo wordt de periode bij Manchester United als mislukt bestempeld en ook zijn optreden voor Barcelona was geen succes, terwijl hij bij AC Milan langdurig geblesseerd was. Toch is een Memphis in goede doen blijkbaar haast onmisbaar. Louis van Gaal zette zelfs zijn principes opzij voor de international.