Ziyech ziet voor tweede keer dit jaar transfer afketsen

De transfer van Hakim Ziyech naar Al Nassr is van de baan. Dit weten diverse Engelse media en journalist Izem Anass te vertellen. De middenvelder was bijna rond met zijn nieuwe werkgever, maar in de afrondende fase van de onderhandelingen deden er zich complicaties voor op contractueel gebied.

Het is voor Ziyech al de tweede keer dit jaar dat een transfer in de laatste fase stukloopt. In de winter stond de middenvelder op de slotdag van de transfermarkt nog voor een overgang naar Paris-Saint Germain. Destijds liep de deal stuk omdat Chelsea het verzuimde om voor het sluiten van de transfermarkt, het papierwerk op te sturen. Dit keer is het de speler zelf, die er niet met de club uitkomt. Ziyech kon volgens verschillende media zo’n 10 miljoen euro per jaar gaan opstrijken bij Al Nassr.

Speler kwam wel door medische keuring

Eerder deden er nog geruchten de ronde dat de transfer zou zijn afgeketst omdat Ziyech niet door de medische keuring kwam. Volgens Izam Anass is dit niet waar en gaat de transfer niet door vanwege contractuele redenen. De international van Marokko vertrok in 2020 voor 40 miljoen euro naar Chelsea en ligt nog tot medio 2025 vast in Londen

Feyenoord-doelman vertrekt