PSV wil doorpakken: 'Dest op weg naar Eindhoven'

Sergiño Dest gaat op korte termijn tekenen bij PSV. De Eindhovenaren zijn volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal International al dichtbij een akkoord met de rechtsback van FC Barcelona en hebben de medische keuring al ingepland.

Veel concurrentie

PSV meldde zich afgelopen week bij FC Barcelona voor de Amerikaanse rechtsback. De Eindhovenaren mikken op een huurdeal mét een koopoptie voor aan het einde van het seizoen. Dest lijkt bewust te kiezen voor een terugkeer naar de Eredivisie, daar ook OGC Nice, een Engelse en Portugese topclub in de rij stonden voor de handtekening van de oud-Ajacied. PSV lijkt dus aan de haal te gaan met de Amerikaan. De verwachting is dat Dest zondag of maandag al een medische keuring ondergaat.

Tweeluik met Rangers 

Mocht Dest op tijd gekeurd zijn, kan de rechtsback zijn opwachting al maken in het tweeluik met Rangers. De Eindhovenaren nemen het in de plays offs voor een Champions League-ticket op tegen de ploeg uit Schotland. De laatste weken werd de roep om verdedigende versterkingen vanuit de achterban in Eindhoven als maar groter. Peter Bosz lijkt met Dest zijn beoogde versterking binnen te hebben. 

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers