'Perez twijfelt over Giménez': "Vijftig of zestig miljoen"?

Kenneth Perez vindt niet dat Feyenoord-spits Santiago Giménez al bij een Europese topclub mee zou kunnen. De analist van ESPN ziet dat de Mexicaan het goed doet, maar vindt de 'hype' die ontstaat een tikkeltje overdreven.

“Waarom wordt het eigenlijk zo makkelijk gezegd dat hij wel bij Atlético Madrid en dat soort clubs eindigt? Hij is niet eens de eerste spits bij Mexico", maakt een verbaasde Perez duidelijk in het ESPN-programma Voetbalpraat. "Mensen gaan er maar vanuit dat hij vijftig of zestig miljoen moet opleveren en dat hij bij Atlético Madrid uitkomt.” 

Bodemniveau?

“Waarschijnlijk kunnen we concluderen dat zijn daadwerkelijke niveau ergens tussen dat topniveau, dat hij al heeft laten zien, en zijn bodemniveau zit.... Nou, dan vind ik het heel makkelijk om te zeggen dat hij op basis van dat gemiddelde niveau voor zestig miljoen euro naar Atlético gaat", gaat de Deen verder.

Hij erkent wel dat Giménez het zeer goed doet dit seizoen: “Ik zie een goede spits die zich fantastisch heeft ontwikkeld. Hij heeft het in ieder geval tegen Lazio laten zien in de Champions League. Hij zit nu wel in een mindere periode en dan zie je ook wat zijn bodemniveau is".

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers