Nick Viergever viert zege op Feyenoord met Ajax-selectie en zingt: “Het zijn maar KUT KAKKERLAKKEN” (EXCLUSIEVE BEELDEN)

Nick Viergever hoeft waarschijnlijk voorlopig even niet in Rotterdam te komen. De speler van Ajax, die zondag met zijn club de Klassieker van Feyenoord won in de Kuip (1-4) ging samen met de gehele Ajax-selectie los bij terugkeer in de hoofdstad. Viergever greep in een Amsterdams café de microfoon en zong: "Het zijn maar "kut-kakkerlakken". De weinig vleiende bijnaam van Rotterdammers die ze in Amsterdam zo nu en dan gebruiken.

Ook de Oostenrijker Maximilian Wöber deed een duit in het zakje en riep: "Who the Fuck is Feyenoord." Terwijl Matthijs de Ligt in het feestgedruis schreeuwde: "Amsterdam hooligans."

EXCLUSIEVE BEELDEN VERSTUURD AAN DE REDACTIE VAN VOETBALFLITSEN VAN HET AJAX-FEESTJE. 

Het is niet voor het eerst dat een Ajaxspeler publiekelijk zingt "Het zijn maar..." Herinner je je nog Jan Vertonghen? Check de video uit 2010. De Belg, momenteel spelend bij Tottenham, bood destijds zijn excuses aan nadat hij het lied tijdens de bekerhuldiging ten gehore bracht. De KNVB schorste Vertonghen destijds zelfs voor twee wedstrijden.