De mooiste foto's van VI-barvrouw Escha Tanihatu

De meningen over Voetbal Inside (tegenwoordig Veronica Inside) zijn verdeeld, maar over één ding is iedere man het toch wel eens: de prachtige barvrouw Escha Tanihatu is wekelijks de uitblinker van de show. Omdat ze zo geliefd is, hebben wij haar mooiste foto's en leukste momenten op een rij gezet!

Getrouwd met Danny Vera

Escha en Danny Vera gaven elkaar in 2013 het ja-woord. Sinds hun trouwdag hebben ze geen avond zonder elkaar doorgebracht. Als dat geen echte liefde is. 

Beelden van de bruiloft

Escha op schoot bij Sinterklaas

Toen Sinterklaas nog in het land was, nam het een bezoekje bij Voetbal Inside. De Sint had maar één doel: Op schoot zitten bij Escha Tanihatu. Of dat gelukt is? Kijk maar zelf!

Escha in de Playboy

Wist je trouwens dat Escha in de Playboy heeft gestaan? In 2014 werden haar foto's onthuld en daar was René van der Gijp natuurlijk bij. Hij doet overigens ook een boekje open over zijn eigen voorkeuren.

Naakfoto's Escha

Ze vroeg zich wel af hoe Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen zullen reageren als zij de naaktfoto's van Escha te zien krijgen.

VI-bardame

Tijdens een uitzending van Voetbal Inside staat Escha niet achter de bar en dat blijft niet onopgemerkt. Onder de tafel bij Johan Derksen zit ze in ieder geval niet. Kijk maar waar ze uithangt.

Biertje?

Soms gaat er bij het tappen van een biertje iets mis.. Het is Escha vergeven!

Escha op Instagram

Nu we haar leukste momenten op tv hebben gezien is het tijd om haar Instagram pagina te bekijken. Daar heeft de 29-jarige barvrouw toch wel wat leuke en mooie foto's staan.

Dit is Ashley Zaat, de vervanger, invaller van VI-barvrouw Escha Tanihatu