Paixão deed poging om Danilo bij Feyenoord te houden: "Heb hem gevraagd om te blijven"

Het vertrek van Danilo is een teleurstelling voor Igor Paixão, maar hij gunt zijn goede vriend de stap. De twee Brazilianen konden het erg goed vinden en de spits was in de eerste maanden van cruciaal belang voor de vleugelaanvaller. In gesprek met de NOS spreekt Paixão zijn dank uit.

Hij deed nog een poging om Danilo in Rotterdam-Zuid te houden, maar respecteert zijn keuze en de spits kan rekenen op zijn steun vanuit Nederland. "Ik heb hem gevraagd om te blijven, maar dat moet hij natuurlijk zelf met zijn familie beslissen. Ik zal altijd voor hem juichen, ik ben dankbaar voor zijn hulp. Danilo is als een broer voor me. Ik sprak nog geen Engels toen ik hier kwam. Hij heeft me heel hartelijk verwelkomd en ook zijn familie was aardig voor me", klinkt het.

Inmiddels is zijn vizier gericht op komend seizoen en over speficieke doelen heeft hij nog niet gesproken met zijn trainer, maar ontwikkelen is de rode draad komend jaar. "Dit seizoen ga ik heel hard werken. Niet alleen mentaal, maar ook fysiek wil ik sterker worden. De ploeg heeft in de voorbereiding heel hard gewerkt en ik wil de ploeg gaan helpen", aldus Paixão.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers