'Te dure' Lang nog altijd hoog op lijstje PSV; Franse opvolger voor Gutiérrez

PSV wil zich deze zomer nog flink versterken. Aankomend seizoen moet de club uit Eindhoven weer te zien zijn in de groepsfase van de Champions League en om dat te bereiken mag er flink geïnvesteerd worden. Desondanks lijkt Noa Lang te duur voor de Brabanders.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Volgens hen wil Club Brugge een 'dubbelcijferig' bedrag ontvangen voor Lang. Zeker na de aanstaande transfer van Ricardo Pepi voor zo'n tien miljoen is dat bedrag voor de Nederlandse buitenspeler PSV iets te gortig. "Maar als Lang aangeeft weg te willen, kan het niettemin snel gaan. Waarschijnlijk heeft hij meer opties dan PSV", stelt het lokale medium.

Na het vertrek van Erick Gutiérrez moet er ook nog een middenvelder naar Eindhoven komen. Batista Mendy, speler van Angers, lijkt een geschikte opvolger. De 23-jarige Fransman is nog bekend bij Peter Bosz uit zijn tijd in de Lique 1 met Olympique Lyon. Echt concreet is PSV nog niet voor hem. Volgens Transfermarkt.nl is Mendy zo'n drie miljoen euro waard. Ook Azor Matusiwa, oud-speler van (Jong) Ajax, De Graafschap en FC Groningen wordt in de gaten gehouden door PSV.

Ook interessant