Geertruida woedend na afketsen transfer; dit is zijn reactie

Nadat Feyenoord en RB Leipzig lang om elkaar heen dansten en Lutsharel Geertruida zelfs al persoonlijk accoord was met de Duitsers trokken zij vandaag onverwachts de stekker uit de onderhandelingen. Inmiddels heeft Geertruida gereageerd en hij is woedend.

Lutsharel Geertruida klaar met RB Leipzig

Volgens de Telegraaf bedroeg het gat tussen de vraagprijs van Feyenoord (30 miljoen plus premies) en het laatste bod van RB Leipzig (29 miljoen plus premies) nog een miljoen. Door de blessure van linksbenige verdediger El Chadaille Bitshiabu besloten de Duitsers de onderhandelingen met Feyenoord abrupt af te breken en door te schakelen naar de linksbenige verdediger Castello Lukeba van Olympique Lyonnais.

De abrupte beweging van de Duitsers steekt Geertruida. Enerzijds omdat de Duitsers hem de hele zomer het hoofd op hol gebracht hebben en anderzijds omdat Lukeba waarschijnlijk duurder is dan Geertruida zou zijn als de Duitsers de vraagprijs van Feyenoord hadden betaald. Volgens De Telegraaf is de speler zo verbolgen over de gang van zaken dat hij inmiddels duidelijk heeft gemaakt dat RB Leipzig zich niet meer hoeft te melden als de transfers van Lukeba afketst.

Lutsharel Geertruida strijdvaardig op Instagram

Ook op Instagram heeft Geertruida zich inmiddels laten horen. In een inmiddels verwijderde posts plaatste hij een zwart-wit foto met de veelzeggende tekst: "We kunnen buigen, maar niet breken". 

Wat kan Feyenoord nu verwachten?

Met het afketsen van de transfer is nog niet gezegd dat Feyenoord komend seizoen op Geertruida kan rekenen. Zolang de transferwindow nog open is kunnen andere clubs in het gat springen dat RB Leipzig nu laat vallen. Het is dan ook nog niet bekend of de stadionclub de onderhandelingen over de komst van Nino voortzet.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers