BEELDEN: Laatste training Feyenoord richting Klassieker!

Het is een traditie bij de laatste training voor De Klassieker Ajax - Feyenoord (#ajafey): Het Legioen dat de Feyenoord-selectie een laatste steun in de rug geeft. De fakkels worden weer uit de kast getrokken om de spelers tot op het bot te motiveren voor een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen. Ook dit jaar wordt er weer spectaculair uitgepakt.

Hier de beelden van de laatste Feyenoord-training voorafgaand aan De Klassieker van zondag:​

Bij de laatste training voorafgaand aan Feyenoord - Ajax van 22 januari 2023 pakten de Feyenoord-supporters ook al uit met een mooie sfeeractie:

Ook voorafgaand aan Ajax - Feyenoord (19 maart 2023) werd er door middel van fakkels voor veel sfeer gezorgd op Varkenoord:

Overigens was er toen ook een sfeeractie op zondag voorafgaand aan de wedstrijd. Het Legioen verzorgde toen een warme actie om de Feyenoord-selectie uitgeleide te doen toen zij vanuit hotel Huis ter Duin naar de Johan Cruyff ArenA vertrokken.

In het verleden leverde de afsluitende Feyenoord-training voor #ajafey vaker mooie beelden op

Als we het toch over sfeerbeelden hebben: de beelden van de huldiging op de Coolsingel na het kampioenschap in seizoen 2022-2023 zijn ook onvergetelijk.

Feyenoord-doelman vertrekt