Vrees voor vertrek Arnesen: "Het zou typisch Feyenoord zijn als het stukloopt"

Feyenoord en technisch directeur Frank Arnesen hebben tot op heden nog geen akkoord weten te bereiken over een nieuw contract. De Deen heeft nog een contract tot aankomende zomer in de Kuip. Deze week staat er weer een gesprek op de planning om te praten over de toekomst, zo meldt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam. 

''Ik ben wel benieuwd, want het moet snel geregeld worden'', begint de journalist. ''Je hebt te maken met contracten die verlengd moeten worden. Van de zomer gaat er natuurlijk het een en ander verkocht worden. Feyenoord moet verkopen om die schuld van zeventien miljoen euro te verlichten. Het geld dat binnenkomt wordt niet direct geherinvesteerd".

President-commissaris Toon van Bodegom is sinds kort ook nauw betrokken bij de gesprekken. ''Dat is niet goed natuurlijk, dat is niet de bedoeling. Misschien denkt hij: Dennis te Kloese is net nieuw, ik moet hem een beetje back-up geven. Maar iets wat niet lang hoeft te duren, duurt wel lang. Ik ben wel heel benieuwd. Het zou typisch Feyenoord zijn als het toch stukloopt".

Feyenoord-doelman vertrekt