Van der Sar deelt gezondheidsupdate: "Ik heb weinig schade, denk ik"

Edwin van der Sar heeft een positieve update over zijn gezondheid gegeven. De voormalig algemeen directeur van Ajax laat in de podcast KieftJansenEgmondGijp weten dat het goed met hem gaat.

Van der Sar werd afgelopen zomer op vakantie in Kroatië getroffen door een hersenbloeding. De oud-doelman van onder meer Ajax, Manchester United en het Nederlands elftal lag daardoor enkele weken op de intensive care.

"Hoe is het met je gezondheid, ouwe reus?", vraagt vaste tafelgast René van der Gijp aan Van der Sar, die plotseling aanschuift tijdens de opname van de podcast. "Goed man, goed. Het is niet zo dat ik er helemaal geen last meer van heb, maar het gaat goed. Ik heb weinig schade, denk ik", zo laat de ex-keeper weten.

"Het is natuurlijk ook zo dat ik nog geen hele dag op kantoor heb gezeten van acht uur 's ochtends tot zeven uur 's avonds met allerlei vergaderingen. Maar het gaat goed met me. Als ik wist dat hier een camera stond, dan had ik wel even wat wax in mijn haar gedaan", besluit Van der Sar lachend.