Team van de week speelronde 25! Simons verlengt abonnement, Twente hofleverancier

De 25e speelronde van de Eredivisie op en zorgde weer voor vele doelpunten. PSV en Ajax kregen beide twee tegengoals, maar wonnen toch overtuigend van de clubs uit Friesland. Feyenoord won nipt van FC Volendam en FC Twente ging eenvoudig voorbij Fortuna Sittard.

Daarom zijn de Tukkers de hofleverancier van dit Team van de Week. Met Lars Unnerstal, Václav Cerny en Manfred Ugalde is de club uit Enschede goed vertegenwoordigd. PSV en FC Emmen leveren twee namen aan dit elftal. Bij de Eindhovenaren blonk Xavi Simons niet voor het eerst dit seizoen uit, terwijl ook Joey Veerman, met twee assists, een sterke wedstrijd speelde. Emmen versloeg Excelsior in een degradatiekraker en beide goals kwamen van Ole Romeny. Ook Miguel Araujo speelde een goede wedstrijden bij de ploeg van Dick Lukkien.

Verder wordt het elftal aangevuld met Mohammed Kudus, die onder trainer John Heitinga misschien wel de beste Ajax-speler is. Ook Vito van Crooij (twee assists) en verdedigers Wouter Goes en Lutsharel Geertruida lieten een sterke indruk achter in de 25e speelronde van de Eredivisie.

Feyenoord-doelman vertrekt